Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е настанил в стария кабинет

...
 
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е настанил в стария кабинет
Коментари Харесай

Бойко Борисов се настани в стария кабинет на Тодор Живков в бившия Партиен дом


 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е настанил в остарелия кабинет на Тодор Живков в някогашния Партиен дом.  Кабинетът на Бойко Борисов се намира на втория етаж, където са и стаите на парламентарните групи и на водачите им. Лидерът на ГЕРБ обаче се е разположил в най-големия кабинет, където е работил дългогодишният генерален секретар на Централен комитет на Българска комунистическа партия Тодор Живков. Кабинетът на Борисов се намира в обособен кулоар от другите на втория етаж, където се намира и пленарната зала.
 
 



До дясната врата има табелка  " Бойко Борисов - ръководител на комисията по външна политика ", но бившите кабинети на Живков са огромни и обгръщат пространството и зад двете порти на фотографията. 



 



 

Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова до неотдавна е употребила кабинета, намиращ се диагонално на тези на Живков. 

 



Наскоро обаче тя се е преместила, защото тази стая е обособена в нещо като приемна на ГЕРБ за значими срещи, описват източници на OFFNews. 

 



На по-малко от 10 метра от кабинета на Борисов се намира кабинетът на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Той е ситуиран в края на по-тесния кулоар, където се намират стаите на останалите парламентарни групи./ offnews.bg

 



 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР